Hjemmeside: Flemming Huss

E-mail: flemkor@hotmail.comParga Spise Annette i Meteora Storke Fyldt kalamari Ferievennerne Sebastian og Majken Værelse med udsigt - Skorpios Sejle

Sommerferie 2009

En fantastisk ferie gik igen til Grækenland, men denne gang til fastlandet. Skibbyrejser tog os en uge til Parga på vestkysten ud for Korfu. Herefter kørte vi i bil til Paleros en uge. Dette ligger inde i en bugt ved halvøen Lefkada. I bugten ligger Skorpios - Onassis ø, hvilken vi kunne se fra lejlighedens terrasse.

Da jeg dagen inden afrejsen havde hugget en økse i benet, blev det ikke til badning de første 10 dage. Til gengæld kørte vi 1400 km i lejet bil i denne grønne del af Grækenland. Bl.a. til de højt beliggende klostre i Meteore på de ejendommeligste bjerge.

Udpluk af Annettes julebrev 2009 om Grækenlandsferien.

Igen i sommer holdt Flemming og jeg 2 ugers ferie i Grækenland, denne gang på vestkysten af fastlandet. Rejsen var arrangeret af Skibby-rejser. Først 1 uge i Parga, en meget hyggelig og smuk lille by. Vi boede lige midt i centrum i et gammelt hus, som var indrettet med 5 lækre lejligheder. Vi havde en 2-værelses lejlighed og nød den første uge med at slappe af, læse, og gå ud og kigge på byen. Sidst på ugen lejede vi en bil for 8 dage, og fik dernæst set og oplevet en masse. Vi kørte således selv ned til næste feriested, Paleros, som var en lillebitte ferie-by. Herfra kørte vi nogle skønne ture og nød de smukke landskaber. Vi var således flere gange ovre på Lefkas, hvor vi besøgte hver en bugt og vig. Var i mange små hyggelige fiskerbyer, hvor vi badede og spiste lækker mad på hyggelige græske tavernaer.

Udfordringer

At reparere og spille en gammel cornet, der hang på væggen i Parga. At surfe i for let vind og sejle i rigelig vind samt cykle mauntainbike på en endeløs strand. Cyklen brød sammen og hjemkomst til Nette blev ikke kl 10 men 13.